Általában nem én vagyok, de imádom ezt a rózsaszín fendi kan i táskát

értékelem, amikor egy márka egy meghatározott számú táskatervezést mutat be, amelyek működnek, és minden évszakban új színutakba, anyagokban és méretekben újból feltalálják őket. A Fendi az egyik márka, amely a legjobban ezt megteszi; A márkának van egy meghatározott számú nagy mintája a házhoz, és ahelyett, hogy sok új mintát kiforgatnának, ragaszkodnak a kenyérrel és a vajjal, és néhány évszakonként új, nagy mintát hoznak be. nagyon tetszett. A formatervezés annyira jól teljesítette a szabadon bocsátását, hogy a Fendi -nek nehéz volt raktáron tartani.

Mint sok más Fendi klasszikus, a KAN I -t sokféle lehetőségben használják, és mint sok más Fendi táska, mindig megpróbálom megtalálni az új kedvencemet. Találtam egy olyan verziót, amelyre nem az, amire általában megyek, de ennek ellenére imádom. Ez a rózsaszín Fendi kan I, amiből a tavaszi álmok készülnek, a rózsaszínű bőr legszebb színű, rózsaszín golyókkal és sötét ostorral díszítve, amely nagy kontrasztot használ. A formatervezésnek majdnem ünnepi érzete van, mintha ezt újév estéjén hordozhatnád, de piknikre is eljuttathatnád, és ez lenne a legjobb előtér -takarmány az ideális tavaszi Instagram -képhez.

A Kan I Design azonnali hölgyes klasszikussá vált, és szeretném hozzáadni a kollekciómhoz. Noha ez a bizonyos verzió még nem található a helyszínen, van egy hasonló verzió 2490 dollárért a Fendi.com ideális oldalon. Nézze meg az összes táskát (rengeteg más csinos csipet és blues van; a Fendi Blue lehet a kedvencem!) A Fendi itt.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.