2020 őszére Clare Waight Keller a Givenchy

nem hagyományos anyagokat öleli fel, Clare Waight Keller ismert volt a korábbi kézitáska slágereivel, és amikor elhagyta a Chloé-t mindkét márka Givenchy rajongói számára, valamint Waight Keller, aki ezt követően várt a következő tervei. A márka első terve, a GV3, lassú, de állandó követést kapott a kézitáskás rajongók körében, és Waight Keller továbbra is új mintákat készített a márka számára. Ebben a szezonban, a 2020 őszére, Waight Keller átfogta a nem hagyományos anyagok használatát, debütált a vegyes média és a kifejezetten grafikai minták gyűjteményével egy modern tónusú palettában.

Hasonlóan a tavaszra látott formákhoz, a kifutón, a modellek különféle tasakszerű táskákat szorongattak. A GV3-at egy karcsú, fekete bőr tasakba ábrázolják, karkötővel. A modellek a vászonban lévő extra nagy, felső cipzáras tasakok körül, bőrrel díszített részletekkel is.

Ami a tradicionálisabb kézitáska formákat illeti, egy új, slouchy felső fogantyú-táska jelent meg a kifutópályán egy olyan megfelelő anyagban, amely koordinált a kollekció RTW-jével. A totes bőrrel vágott részleteket tartalmazott, és bőrben is mutatták be, kendő-y selyem burkolattal. Noha egyedülálló és eltérő, a kollekcióból származó táskák összességében kissé kevésbé voltak reklámok, mint a Waight Keller korábbi gyűjteményeiben. Tekintse meg az összes táskát az alábbiakban.

[Képek a Vogue kifutópályán keresztül]

Leave a Reply

Your email address will not be published.